Tulipa sitten tehty parin paivan reissu Palolemiin, joka sijaitsee aivan etelaisimmassa osassa Goaa. Edellisen kerran siella kaydessani vuosia sitten se oli todella kaunis ja rauhallinen paratiisiranta. Nyt oli kuitenkin turismi tullut ja pilannut rannan. Koko rannan mitta oli taynna turistien yopymiseen tarkoitettuja "mokkeja". Kyseessa oli varsinainen hokkelikyla.

Me vuokrasimme 15 eurolla "sviitin", jossa oli jopa oma kylpyhuone wc-ponttoineen seka levea parivuode meille kolmelle. Jarna sai kunnian nukkua keskella.

Ribon maanantaipaiva meni paaosin huilaillessa mokissamme. Me Jarnan kanssa teimme koko rannan mittaisen kavelyretken, jolla mina karvaytin vahan hiuspohjaani. On se kumma kun ei tuo minun paksu tukkani yhteen suojaa paalakeani. Illalla me Jarnan kanssa nautimme pitkan kaavan mukaisen paivallisen meren herkkuja syoden ja pidimme samalla esimiespalaverin. Aika moni tyokaveri tuli kehuttua.

Maanantai-illan mokin suihkussa kaynti oli kokemus. Ensin suihkutellut Jarna vaitti, ettei kuumaa vetta tule. Mina en moista vaitetta uskonut, vaan omalla suihkuvuorollani vaantelin kuumavesihanaa niin, etta se jai lopulta kateeni. Tarkemmin asiaa mietittyani halusinkin ottaa vilvoittavan kylman suihkun.

Tiistaina Ribokin oli jo kunnossa ja veljet esittelivat rantayleisolle taitojaan frisbeen heitossa. Vieressa heitellyt porukka naytti Mestareiden Liigan heittelijoilta meidan poikien puulaakitason viskelyyn verrattuna. Laitoin aurinkotuolillani lippiksen syvemmalle paahani Remeksen uusimpaan kirjaan uppoutuen ja Claptonin balladeja kuunnellen. En halunnut nayttaa muille kuuluvani samaan seurueeseen noiden kahden rantaleijonan kanssa.

Ennen paluumatkalle lahtoa kohti hotelliamme pelasimme kortilla suihkuvuorot. Hotellille paastyamme mina suihkuttelin ensimmaisena. Poikien kanssa on kiva ratkoa kortilla erilaisia asioita. Asken alkoi janottaa ja pelasimme siita kuka hakee cokikset. Jarna haki.

Oli muuten fantastinen tunne kayda Palolemin reissun jalkeen kunnon suihkussa. Jatkossa en enaa Palolemiin suuntaa. Jos rauhallista rantaa etsin, niin lahden pohjoisen suuntaan; Ashvem, Arambol, Mandrem, Vagator tms. Palolemin matka mokkeineen ja neljan tunnin taksimatkoineen maksoi alle 20 euroa mieheen. Ei se hinnan kirossa ole.

Nyt olisi aika lahtea Anjunan hippimarkkinoille. Kahtena edellisena keskiviikkona emme ole sinne paasseet sattuneista syista johtuen. Palaillaan taas.