Jarna oli edellisen kirjoitukseni jalkeen pahalla mielella, koska en kirjoittanut silloin hanesta mitaan. Nyt kirjoitan.

Kaikki minut paremmin tuntevat tietavat mieltymykseni lauleskeluun. Joskus suosionosoituksia on sadellut jopa pienten kivien muodossa. Taalla olen ilokseni havainnut, etta myos Jarna on laulumiehia. Monet keskustelumme kaymme kalevalalaisittain runonlaulantana. Ribo ei naihin keskusteluihin osallistu. Usein esitamme pienia potpureita Jarnan kanssa duona. Parvekettamme suuremmille esiintymislavoille emme viela ole paasseet, mutta on vain ajan kysymys koska meita pyydetaan pitamaan stadionkeikka laheiselle jalkapallokentalla. Siella tosin laiduntavat lehmat. Paljon olemme lauleskelleet myos eri live-esiintyjien kanssa. Nama muusikoiksi itseaan kutsuvat yrittavat hoilottaa englanniksi, mutta kakkoseksi jaavat meidan suomenkielisten kaannosten rinnalla. Ehkapa ensi lauantaina teemme jaahyvaiskeikan iltamarkkinoiden isolla lavalla.   

Ribo on hurahtanut nyt noihin raatalipalveluihin. Yhdet housut on jo valmiina, toisia tehdaan ja seuraavia suunnitellaan. Onneksi innostuminen tapahtui vasta lomamme loppupuoliskolla. Muuten Ribo olisi joutunut maksamaan lentokentalla taalta lahtiessa itsensa kipeaksi matkalaukun ylipainon vuoksi. Ne on hyvin tarkkoja taalla siita 20 kg:n painorajasta.

Eilen kavimme Panjimissa ja Levis-kaupasta mukaamme lahtivat neljat farkut. Jarnaa jai viela harmittamaan liian vahaiset ostokset, joten huomenna menemme tekemaan lisaa Levis-hankintoja. Aidot Levis-vaatteet maksavat taalla noin viidesosan Suomen hinnoista.

Huomenna menemme myos krokotiilitripille. Jos ei meista jatkossa mitaan kuulu niin tiedatte, etta ainakin paikalliset krokot ovat tykanneet garpaasiherkuista.