No niin. Nyt otsikon luettuanne siella jo ajattelette, etta taalla tullaan kaapista ja ryminalla. Lukekaahan eteenpain niin ehkapa otsikko avautuu.

Goan tarkeimmat elinkeinot ovat rautamalmin louhinta, turismi ja kalastus. Tassa jarjestyksessa. Turismisesongin aikana goan 1,3 miljoonan vakiluku kasvaa rajusti. Paljon turisteja tulee myos muualta Intiasta. Syvalta sisamaasta tulleelle jo mere nakeminen on ainutkertainen elamys. Mutta etta viela valkoihoisia ihmisiakin on olemassa. Siina sita ihmettelemista riittaa. Aiemmilla matkoillani olen joutunut/paassyt jopa naiden valkoihoisia ihmettelevien kuvattavaksi ja kosketeltavaksi. Nyt kun liikumme yleensa kolmisin naiden kahden garpaasin kanssa niin olemme saaneet ainoastaan ihailevia katseita osaksemme. Ihan niin kuin Suomessakin.

Intialainen turisti kayttaytyy hieman eri tavalla kuin lansimaalainen. Miehet kayvat meressa polskimassa kauluspaita paalla ja prassihousut jalassa. Myos naisilla on taysi vaatetus yllaan uidessaan. Paljon olemme nahneet Miss-Markapaitoja.

Intialaiset miehet osoittavat ystavyyttaan ja veljeyttaan kavelemalla kaulakkain tai kasi kadessa. Silla ei ole mitaan tekemista homoseksuaalisuuden kanssa, joka onkin taalla laitonta. Tietysti se meikalaisittain hieman nayttaa oudolta kun isot raavat miehet pitavat toisiaan hellasti kadesta kiinni kavellessaan rannalla tai kaupungilla. Paljon olemme taalla omaksuneet hienoja asioita, mutta ei teidan viela tarvitse pelata, etta Suomeen tultuamme kavelisimme kolmisin kasi kadessa pitkin Lappeenrannan katuja. Jarna tosin sita haluaisi, mutta me Ribon kanssa olemme siihen viela liian konservatiivisia.

Huomenna menemme Ashvemin rannalle pohjoiseen. Siella pitaisi olla riittavan autioita, jotta voimme huoletta heitella frisbeeta. Viimeeksi Candolimissa pojat saivat kaksi hyvaa osumaa. Iakasta ladya paahan ja nuorta miesta jalkaan. Molemmat uhrit paasivat omin voimin pois paikalta.